Uncategorized

Sielunmatkalla 2022

Suomessa toimii tällä hetkellä erillisiä astrologisia koulutuksia ja saatavilla on monenlaisia lyhyempiä ja pidempiä kursseja. Olemme kuitenkin huomanneet, että on kasvava tarve kehittää laajempaa ja systemaattisempaa astrologista koulutusta alasta ja aihepiiristä kiinnostuneille. Sielunmatkalla koulutusohjelmassa toimii runkokoulutuksena kolmen vuoden opiskelupaketti, jossa voi opiskella samaan aikaan kolmea eri astrologista suuntausta esoteerista, psykologista sekä karma-astrologiaa. Nämä kolme astrologista haaraa muodostavat opiskelukokonaisuuden, jossa opiskelijalla on mahdollisuus tutustua ja syventää osaamistaan näillä kolmella linjalla oman kiinnostuksensa mukaan. Koulutuksen osina mukana ovat myös eettisyys ja ammatillisuus. Tämän lisäksi on mahdollista valita erilaisia lisäkursseja tai webinaareja, jotka tukevat omia opintoja ja mielenkiinnon kohteita.


Koulutusohjelman suorittaneet saavat opinnoistaan todistuksen, ja opintojen jälkeen on mahdollista suorittaa myös erillinen ja vapaaehtoinen loppututkinto, eli näyttötulkinta, joka on suunniteltu kansainvälisten kriteerien pohjalta koulutusohjelmaan sopivaksi.

2 Comments

 • Emilia Sandelin

  Hei,
  Onko mahdollista päästä vielä kolmen vuoden kestävään koulutusohjelmaan mukaan ja kiinnostaisi tietää myös paljon tämä maksaa?

  Kiitos! Jään odottamaan yhteydenottoanne.

  Ystävällisin terveisin,
  Emilia Sandelin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *