Valmistuneet

Anne Mari Lampimäki

Astrologinen polkuni

Astrologia on ollut mukana elämässäni alakouluikäisestä saakka; aluksi horoskooppeina ja täysin tietämättömänä, mitä kaikkea astrologia voikaan tarkoittaa.

Teininä huokailin ensimmäisen kerran syntymäkarttojen äärellä koulun atk-luokassa, kun löysin sivuston, missä pystyi omansa tekemään, mutta kaikki siinä oli silkkaa kaaosta ja silti samalla aivan hurjan kiinnostavaa. Tuo ensimmäinen näkymä omaan karttaan oli joskus 1996-97 välillä, kun internet alkoi yhtäkkiä olla saatavilla ja lähellä.

Ei ollut kuitenkaan somea, mistä lähteä etsimään postauksia astrologiasta ja olin liian pelokas ja epävarma kysymään neuvoa ensimmäisillä esihistoriallisilta keskustelupalstoilta. En olisi edes tiennyt, mitä kysyä. Asiat jäivät muhimaan ja jatkoin sellaisten asioiden tutkimista, mikä oli kaikkein helpointa: merkit ja planeetat kirjaston kirjojen sivuilla.

Opiskelut ja yrittäjyys

Päädyin ensimmäisen kerran opiskelemaan astrologiaa ohjatusti syksyllä 2015, mistä lähti liikkeelle intensiivinen vuosi. Se kului pääasiallisesti astrologiaan ja satoihin karttoihin uppoutumalla. Osaamisen ja itsevarmuuden lisäännyttyä uskaltauduin tekemään ensimmäisiä tulkintoja täysin vieraille ihmisille. Siitä asioiden edettyä omalla painollaan oivalsin, että voisin aivan oikeasti olla ammattiastrologi. 

Päätin heittäytyä kerralla syvään päätyyn ja ryhdyin yrittäjäksi syksyllä 2017, noin viikko Jupiterin paluun jälkeen ja sillä tiellä ollaan edelleen, monien vaiheiden jälkeen. Keväällä 2023 oli tuon Jupiterin syklin puolitus, mikä vahvisti suunnan tuleville vuosille astrologina sekä yrittäjänä.

Kesällä 2020 tein päätöksen lähteä opiskelemaan Sielunmatkalla – astrologia koulun ensimmäiseen porukkaan. Se on syventänyt omaa astrologista polkuani todella paljon. Pohdin opintojen aloittamista pitkään, sillä olin tuolloin aika vaikeassa tilanteessa oman elämäni kanssa. Jos olisin tiennyt elokuussa 2020, miten haastavaksi seuraavat 3 vuotta menevät, niin olisin saattanut jättää opinnot kokonaan väliin. Mutta taaksepäin katsellessa, olen tosi onnellinen, että olen saanut laadukasta sekä empaattista ohjausta samalla, kun olen saanut tutustua itseeni uusilla tavoilla oman karttani kautta. Tämän pitikin mennä juuri näin.

Yksi merkittävin seikka, mitä olen näiden opiskeluvuosien aikana hoksannut – tapojeni mukaan aika hitaasti, että löysin vihdoinkin nimen sille astrologiselle suuntaukselle, mikä tuntuu täysin omalta. Tajusin sen ”hieman vahingossa” kuunnellessani Steven Forrestin NORWAC -luentoa. Tai oikeastaan taisin kasvaa siihen tietämättäni. Olen evoluutioastrologi.

Mitä minä voin tarjota sinulle astrologina

Astrologina haluan ensisijaisesti tarjota asiakkaalle kartasta ja hänestä itsestään jotain uutta. Haluan auttaa tätä näkemään asioita uudella tavalla, lähestymään lukkoja ja elämän haasteita. En siis tarjoa valmiiksi pureskeltuja vastauksia.

Tulkintatapani on suoran rehellinen, mutta aina jokaista yksilöä kunnioittava sekä kuunteleva. Sukellan usein aika nopeasti syvään päätyyn, mutta minulla ei ole koskaan tarve tai tarkoitus painostaa asiakasta puhumaan jostain, mistä tämä ei tahdo puhua. Kaikki lähtee aina asiakkaasta itsestään.

Tarjoan erilaisia sekä eripituisia tulkintoja niin kirjallisena kuin etänä. Kirjalliset tulkinnat ovat huomattavasti vaikeampia toteuttaa, mitä etänä tehdyt, koska en saa toisen ihmisen reaktioita ja näkemyksiä työtä tehdessäni. Se vaatii luottamaan omaan intuitioon.

Tulevaisuudessa haluan panostaa lisää mm. astrologian opettamiseen ja mielenkiintoisten aiheiden tutkimiseen monilla erilaisilla tavoilla.

Kuka minä olen?

Valmistuessani koulutuksesta syksyllä 2023, olen 41-vuotias ja valmis uusiin seikkailuihin, vaikka en oikeasti ole. Mutta pakko silti olla. Olen liian kauris ollakseni spontaani, mutta keskitaivaani jousimiehessä ja Aurinko leijonassa vaativat yhdessä jonkinlaista ylävitosta universumin kanssa.

Miten tavoitat minut:

nettisivut, blogi ja verkkokauppa tahtituuli.com

Instagram: www.instagram.com/starpriestess

TikTok: www.tiktok.com/@starpriestessog

Facebook: https://www.facebook.com/tahtituuli

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen on ensimmäinen Sielun matkalla -koulutuksesta valmistunut opiskelija. Virpi on tuttu kasvo Astro.fi-sivustolta, jonne hän on kirjoittanut astrologiaa luotaavia blogitekstejä vuodesta 2017 alkaen. Astrologisen uransa Virpi aloitti hurahtamalla fengshuin siivellä kiinalaiseen astrologiaan. Kuten kiinalainen astrologia osoittaa, itseilmaisu on Virpin elämässä kaikkein tärkein eteenpäin vievä voima. Ei liene sattumaa, että juuri Vesitiikerin vuonna 2022 tämä kolminkertainen Vesitiikeri julkaisi Höyhenenkevyeksi-esikoiskirjansa. 

Teksteissään Virpi hyödyntää nimenomaan astrologian tuntemustaan ja yhdistää sitä oman elämänsä kriisikohtiin sekä menneiden elämien karmallisiin tapahtumiin. Karma-astrologian opiskelu Sielun matkalla -koulutusohjelmassa on Virpin omien sanojen mukaan ollut kuin ”kolmevuotinen psykoanalyysi”. Jungilainen varjotyöskentely ja oman karman kaivelu on tullut tutuksi myös regressioterapian ja kaksoisliekkikokemuksen myötä. Samalla oma elämäntehtävä on kirkastunut: se pitää sisällään kirjoittamista ja astrologiaa sekä ikuista oppimista ihmissuhteiden kautta.

Virpi Karjalainen tekee kiinalaisen astrologian ja karma-astrologian tulkintoja sekä fengshui-konsultointia. Hänet voi myös tilata luennoimaan astroaiheista. Virpin saa parhaiten kiinni sähköpostitse: fengshuiaskeleita@gmail.com

Nettisivut: www.virpi-karjalainen.com

Anne Nevantausta

Nimeni on Anne Nevantausta ja olen turkulainen eläkkeellä oleva hyvinvointialan yrittäjä.

Tieni astrologian parissa on alkanut noin 10 vuotta sitten ja siihen mahtuu monenlaisilla kursseilla käyntiä ja nyt viimeksi Sielunmatkalla koulutus 3 vuoden ajan. Tuo 3 vuotta on hurahtanut todella nopeasti ja se jo muodostui niin tutuksi sisällöksi elämää, että nyt tuntuu hieman oudolta, kun se on loppunut. Vielä on opiskelua Esoteerisen astrologian osalta jäljellä ja kymmeniä kirjoja hyllyssä odottelemassa milloin alan lukemaan. Nikula sanoi, että ”sun ei auta muu kuin ottaa vuosi elämästä ja vain lukea.” Hän on varmaan oikeassa, sillä muuten kirjat jäävät koskemattomiksi edelleen.:-)

Olen ollut mukana Turun Seudun Astrologisen Seuran hallituksessa sihteerin roolissa vuodesta 2015 ja nyt lisäksi hankin luennoitsijat Seuralle yhdessä hallituksen jäseniä kuullen. Olen vetänyt muutaman alkeiskurssin, jota varten minulla on paksu mapillinen tehtyä materiaalia. Eikä astrologia ole ollut ainoa opetusaiheeni, vaan vielä enemmän kurssitan kiinalaiseen lääketieteeseen liittyen. Jonkin verran myös henkisiä asioita, jotka ovat osa minua. Olen opiskellut yhtäjaksoisesti syksystä 1995 alkaen, jolloin minulla oli kuunsolmujen paluu ja sitä ennen olen ollut työelämässä jo 16-vuotiaasta alkaen.

Olen elänyt hyvin rikkaan ja erikoisen elämän, oikeastaan monta erilaista elämää tämän yhden elämän aikana ja olen niitä tutkinut astrologian valossa. Kartallani on kaksikin suurkolmiota; Ilmassa ja Tulessa, jotka muodostavat Leija-kuviot ja Kirjekuori-kuvion. Karttani aktivoituu siis oikeastaan koko ajan, aina sattuu ja tapahtuu elämässä.

Jos niin on tarkoitettu myös sieluni osalta, niin olen menossa ensi vuoden alusta 3 kuukaudeksi Teneriffalle, jonne liittyy myös yksi aiempi elämäni. Tiedän niistä useimpia ja olen myös opiskellut regressioterapiaa.

Astrologiassa on monia mielenkiintoisia polkuja, enkä ole löytänyt vielä sitä vankinta, joka olisi juuri minun paras polkuni. Teneriffalle lähtee mukana siten muutama teos, jotka luettuani tiedän taas hieman enemmän.

Ydin progekuunvaihe alkoi syksyllä 2021 ja se syntyi MC:n päällä Leijonassa, joten pikkuhiljaa tulen näkemään millaista elämää on tarjolla. Nyt on tarkoitus saada valmiiksi omasta lapsuudesta kertova kirja ja ennen kuin huomasin asian, olin antanut määrätyn päivän valmistumiselle ja nyt näen, että täydellinen Auringonpimennys osuu silloin Jupiterin päälle. Jupiter on osana Ilma suurkolmiotani.

Olen tehnyt tulkintoja niin liiketilassani kuin kirjallisesti ja tähän asti tapani on ollut hyvin laaja katsaus. Mietin tulevaa varten muokata sitä erilaiseksi, sillä ei kaikkea tarvitse olla yhdessä paketissa.

Myös jokin opintoryhmä, jossa käydään omaa elämää läpi transiittien ja progressioiden kautta, olisi kiva. Siinä oppii konkreettisesti astrologiaa.

Tulkinnoissa käytän mukana aina intuitiota, joskus se vie nappiin, joskus ei aivan, mutta eihän kukaan ole täydellinen ja kaikesta aina oppii.

Nyt minulla on lisäksi juuri ollut kuunsolmujen puolitus ja minulle se on aina merkinnyt eroa jostakin tai parisuhteesta, nyt eroa kuudennen huoneen teemoista pikku hiljaa, profektiovuosi on siinä menossa, joten vasta ensi Vapusta alkaen se on taputeltu päätökseen. Terveysasiat ovatkin nyt kartalla monin eri tavoin esillä.

Yhteystietoni https://www.annenevantausta.fi

https://www.facebook.com/annenevantausta.fi/ ja Instagramia olen opettelemassa, mutta siellä nimellä nevantausta.

s-posti: annenevantausta@gmail.com