Koulutusohjelma

Sielunmatkalla on karma-astrologian & sieluastrologian koulutusohjelma. Koulun ovat perustaneet astrologit Anne Sundell ja Johanna Vilén keväällä 2020.

Koulutusohjelman vuosi rakentuu 6 moduulista, joista jokainen kestää kuusi viikkoa. Kunkin moduulin aikana opiskelija perehtyy moduulin aiheeseen erilaisten tekstien, videoiden ja äänitteiden avulla ja tekee moduuliin kuuluvat tehtävät. Tehtävien tekeminen on edellytys todistuksen saamiselle, muuten ne eivät ole pakollisia.

Koulutus on verkkomuotoista itseopiskelua, mutta siihen kuuluu myös live-tapaamisia zoom-alustalla. Noiden tapaamisten aikana keskustellaan eri tavoilla opiskeluun liittyvistä asioista, jotka askarruttavat opiskelijan mieltä sekä vastataan moduulin aikana syntyneisiin kysymyksiin moduulin
aihealueista.

Uusi kurssi alkoi elokuussa 2021 ja vuonna 2020 aloittaneet jatkavat. Seuraava 3 vuoden koulutusjakso alkaa syksyllä 2022.

Uutta! Koulutusohjelman ruotsinkielinen osa alkaa syksyllä 2023, voit hakea mukaan ja kysyä lisää osoitteessa: sjalensresautbildning@gmail.com

Oikea aika hakea mukaan on nyt!

Hinnat

Koulutus moduulin hinta on 189e (sis. alv)

Vuodessa koulutuksen perusohjelma kerralla maksettuna kustantaa 1000e (sis. alv)