Uncategorized

Pimenevä aurinko Vaa´assa

Pimenevä aurinko Vaa’assa

14.10. meillä on jälleen uusikuu kuun purjehtiessa 21° Vaa’an merkkiä. Uudenkuun lisäksi meillä on myös auringonpimennys, kun kuu sattuu lipumaan maan ja auringon välistä niin, että se peittää auringon. Meillä Suomessa tuota pimennystä ei päästä harmiksemme ihailemaan, mutta vaikka jotain ei silmällä nää, ei se tarkoita etteikö sitä voi muin aistein havaita. Siinä missä jokainen meistä on energiaa, ei aurinko ole sitä ainakaan vähiten. Kun tuo energia ei hetkellisesti suuntaudukaan suuntaamme totuttuun tapaan, voi se tietää muutoksia.

Muutos on mahdollisuus?

Kuten kaikki tietävät, pimennyksiä on pelätty kautta aikojen. Syystä? No ehkä silloin, kun ei tiedetty mikä pimennyksen aiheuttaa, oli ihmisluonnolle tyypillistä luiskahtaa paniikin puolelle. Nykyään pimennykset kammoksuttavat ehkä harvempaa ihmistä (liekkö syy siinä, että ihminen ei elä enää niin vahvassa luontosuhteessa), mutta uskon että pimennyksillä on taipumusta tuoda mukanaan muutoksen aaltoja. Niin hyvässä kuin pahassa. Onko niitä syytä sitten etukäteen panikoida. Ei, kuten ei mitään muutakaan.

Voidaanko sitten päästä yhtään jäljille siitä, mitä tuo pimennys toisi tullessaan? Koska pimennykset voisi rinnastaa melkeinpä uranusmaisiksi nopeiksi ja yllättäviksi energiasysäyksiksi, on turha yrittää lähteä kristallipalloa kiillottelemaan liian ankarasti. Suuntaviivoja toki aina voidaan piirtää.

Vaa’an teemat keskiössä

Koska pimennys tapahtuu 21° Vaakaa, voidaan olettaa, että kyseisen tähtimerkin teemat nousevat jollain tavalla keskiöön. Vaa’an teemoihin liitetään vahvasti tärkeimmät ihmissuhteemme ja koska auringon ja kuun kanssa tuolloin on yhtymässä myös Merkurius, viittaisi tämä vahvasti siihen, että sisarukset, tädit tai sedät, serkukset tai naapurit, voisivat näytellä jotain oleellista roolia pimennyksen aikaan? Myös kommunikaation merkitys tai sen puute voi korostua. Joitain karmallisia asioita ihmissuhteiden rintamalla saattaa siis nousta pintaan pimennyksen aikoihin.

Se osa-alue, jolla nämä teemat voivat elämässä sitten näyttäytyä, selviää omaa karttaa tutkimalla ja etismällä sieltä Vaa’an merkki ja tuo 21 aste.

Karmallinen ihmissuhdepimennys

Monesti karmallisista asioista puhuttaessa nousee esiin kysymys, onko karma aina jotain negatiivista? Ei. Karma ei ole synonyymi negatiiviselle tai huonolle. Karmalliset tapahtumat voivat olla sekä negatiivisia että positiivisia, mutta suoraan niitä ei voida korvamerkitä negatiivisiksi. Valtaosaanhan tapahtumista ihminen voi vaikuttaa tavallaan reagoida niihin.

Pimennykset ovat nopeita muutosvoimia, jotka tulevat ja menevät. Toiset tuntevat jokaisen pimennyksen muuttuvan energian jotenkin itsessään, toiset eivät tiedä edes elettävän pimennyksen aikaa ja silti heidän elämänsä voi muuttua sinä ajanjaksona radikaalisti. Jokaisen pimennyksen ei silti tarvitse koskettaa jokaista meistä elämää mullistavasti. Kannustaisin silti, että jos kirjoitat päiväkirjaa, merkkaa ylös, mitä pimennysten aikaan koit. Saatat yllättyä.

Uudistavaa pimmennysaikaa <3

Jonna Häyri Sielunmatkalla Opiskelija

Instagram: @jonnahayri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *