Esoteerinen astrologia

ESOTEERINEN KARTTATULKINTA

Esoteerinen tulkinta syntymäkartasta antaa vastauksia ihmisen tehtävästä tässä elämässä sielun näkökulmasta katsottuna. Esoteerinen tulkinta on hyödyllinen sinulle, joka olet kiinnostunut omasta sielun matkastasi. Esoteerisen tulkinnan avulla voi nähdä mitkä ovat sielulliset mahdollisuutesi ja haasteesi elää nykyistä elämää mahdollisimman pitkäli sielun tarkoituksen mukaisesti.

Karttatulkinnassa käytetään erilaisia tapoja, joiden kautta tehdään synteesi, joka antaa kokonaiskuvaa mahdollisuuksista ilmentää sieluaan oman persoonansa eli sielun käyttövälineen kautta.

Tulkinnan metodeja ovat mm. 7 sädettä, nousumerkin esoteerisen hallitsijan sijainti, Maa-planeetan sijainti, oppositioparit ja niiden sädevaikutukset, huoneasemat ja Kuun yläsolmu. Myös progressiivisella kartalla on mielenkiintoista kerrottavaa tämän hetken tilanteesta.

Esoteric Astrology kirjassa kerrotaan seuraavaa:

…on syytä muistaa, että astrologisen ennusteen ja tulkinnan tarkkuus perustuu kolmeen tekijään:

1. Kahteentoista merkkiin liitettäviin ajatusmalleihin ja niiden voimaan. Hierarkia rakensi ja liitti nuo ajatusmallit alunperin Atlantiksen aikaan mentaalitasolle, ja ne ovat siitä lähtien olleet vallalla. Ne toimivat keskipisteinä tietyille voimille ja mahdollistavat yksilölle esimerkiksi olla yhteydessä suuriin energiavarastoihin, jotka sitten määrittävät häntä.

2. Astrologin intuitioon. Kartan tulkitsemisen avulla astrologi saa yhteyden yksilöön, mutta se palvelee ainoastaan kumpaakin vain vähän, elleivät astrologin intuitio ja herkkyys ole aktiivisesti läsnä.

3. Astrologin kykyyn vastata jatkuvasti tapahtuviin muutoksiin, kuten asteittaiseen kehitykseen ja muutokseen, jonka saa aikaan presessio tai planeetan napojen hidas muutos. Tähän on lisättävä, että ihmisen kehittyessä myös vastemekanismi tai tietoisuuden käyttövälineet (persoona) paranevat tasaisesti. Siksi hänen reaktionsa planeetan vaikutukseen ja erilaisten tähdistöjen energioihin  muuttuvat myös tasaisesti. Tämä on myös otettava huomioon. Sen takia on välttämätöntä, että nykyajan  astrologi pyrkii selvittämään kohteen evoluutiovaiheen niin hyvin kuin se on mahdollista ennen kartan tulkitsemista. Evoluutiovaiheen selvittämisessä on säteillä suuri merkitys arvioitaessa elämän laatua, ominaisuuksia ja tavoitteita. (Alice A. Bailey: Esoteric Astrology s. 69)

Voit tilata esoteerisen tulkinnan Heliltä. Laita viestiä sähköpostiin: heli.sielunmatkalla@gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *